CT-Installation

Din partner indenfor TV / Radio, Data og Telefoni

Antennefordeler
CT-Installation laver alt inden for antenneanlæg (DVB-T og Kabel TV), fra montering af en enkelt antennedåse i et værelse til et komplet anlæg med eksempelvis 8 antennedåser, fordeler, forstærker i et helt hus, eller det der er større. Her til venstre ses en HF tæt fordeler og her til højre er det en antennedåse med SAT udtag på.
Antenneudtag


Alle antenne / parabol installationer bliver selvfølgelig målt igennem med feltstyrkemåler så signal og installation er tjekket for fejl.
Parabol
Vi laver også alt indenfor parabol installation, såsom opsætning og indstilling af parabol skålen, opsætning og indstilling af parabol receiveren, eller hvis man ønsker installationen flyttet, eksempelvis hvis den er monteret på en skorsten og man gerne vil have den flyttet ned på en væg, eller hvis receiveren skal flyttes til den anden side af stuen.
Wireless router


Vi laver alt indenfor installation af EDB både hardware og software, såsom opsætning af trådløse routere, hardware firewalls. Installering af PC, opsætning af mail konto osv.
Dataudtag


Vi
laver alt indenfor data installation, fastmonterede dataudtag i eksempelvis kontor eller værelser, trækning af faste datakabler fra router til PC.
Datakabel
Stikkontakter


Vi udskifter også eksisterende stikkontakter, hvis de er blevet defekte.
Telefonstik


Vi laver alt indenfor telefon installation, såsom installering af ekstra telefonstik, fjernelse af et uønsket telefonstik samt gennemgåelse af installationen for fjernelse af støj/skratten.